söndag 9 maj 2010

Första ute-tävlingen

Och det har gått super bra!
Första klassen igår (90cm) gick vi nolla. De va väldigt långa vägar till hindrena och Olivia va riktigt taggad så hon drog iväg en del emellanåt. Men utan nå större bekymmer, allt löste sig ju och vi gick felfritt :) Visste inte (eller kom inte ihåg) att de va en clear round så vi fick en rosett :)

Andra klassen (1m) gick också jätte bra, hon va såå fin och vi hade jätte bra flyt. Dock fick vi tidsfel?! :O De va MÅNGA som fick de.. Men vad gör de, första utetävlingen och det gick SKETA bra! :D Olivia va mkt nöjd och jag va väldans nöjd jag med.

Idag så hoppade vi bara en klass (95cm). Hon gick mycket bra, dock rev vi ett räcke i grunden så de blev ingen omhoppning. Väldigt synd, men vad fasen! Vi kommer va med på många tävlingar framöver och kan ta de då istället ;) Hehe..
Det kommer det kommer :)

Vi båda är väldigt nöjda och glada över helgen trotsallt. Olivia va jätte duktig och stod i transporten innan klasserna och mellan klasserna igår.. Hon stod så snällt, pratade lite med hästarna runt omkring men gjorde inget utöver de.
Medan vissa transporter flög åt alla håll och kanter pga hästarna inuti dem.. :O

Inga kommentarer: