tisdag 17 november 2009

I cherish all you gave me everyday

År 1997 så föddes den bästaste hunden någonsin. Hon kom till vår familj som en ängel från ovan.. Världens finaste!
Sötare än socker va hon, Skogsälva hade uppfödaren döpt henne till. Vår familj gav henne namnet "Diddi".

Hon var med oss överallt och älskade oss allihop. Alla älskade Diddi, även de som inte hörde till familjen.
Hon har inte bara varit speciell i våran familj utan har varit väldigt speciell för många andra.

Det bästa Diddi visste var: apport, slalombackar, Hippologum och bada.
När man apporterade med henne så slutade hon aldrig, hon skulle utan tvekan kunna springa "ihjäl sig" efter dessa tennisbollar.
Vi brukade gå ut på fotbolls planen här brevid oss och slå tennisbollar med brännbolls träet, hon sprang som en tok! :) Hon kunde göra vad som helst för en tennisboll!
I slalombackarna så sprang hon brevid när vi åkte upp i liften och på nervägen fick hon åka i pappas famn. Man såg tydligt hur oerhört bra hon trivdes i pappas famn med vinden i ansiktet och öronen fladdrandes bakåt. :) Hon var älskad av alla medlemmar i UHSK när vi tävlade slalom.
Hippologum va också en av favoriterna eftersom alla (de flesta iaf) där älskade Diddi och Diddi älskade alla! Alla visste vem Diddi var och vem hon "tillhörde".
Alltid när vi knöt fast henne någonstans för att exempelvis gå upp i cafeterian och fika så var de någon (vem som helst på Hippo) som såg att hon satt där och knöt lös henne och tog med sig henne en sväng. Ibland fick vi springa runt hela stallet för att så småningom hitta henne gåendes med någon man kände, överlycklig var hon såklart! :)
Vatten var de bästa! Hon älskade verkligen att bada.. Hon kastade sig i vattnet (jagandes efter tennisbollarna). Ibland "skrek" hon medan hon simmade för att hon inte kom fram till bollen tillräckligt fort. Hehe!


Denna underbara hund har gett oss 11 otroliga år! Idag är det precis ett år sen som hon återvände till himlen, vi är henne evigt tacksam för den tid vi fått och hon kommer alltid vara saknad.

Hon hade allt!

Vår familj har varit välsignad som har haft en sån ängel i familjen!

Inga kommentarer: