söndag 3 januari 2010

Myror i brallan

Efter att ha vilat i två dagar så hade Olivia många myror i brallan :P
Tänk vad roligt de kan va att få rida ut och jobba :) Hon är så härlig!

Hur som helst.. Just efter vi lämnat gården och gått en liten bit så stod det ett släp med kåpa på vägen. Några personer stod där och lastade i grejer, vi frågade om de kunde lugna sig en stund så vi kunde gå förbi. De va inte så himla gott om plats på vägen.. Så de va snälla och stod stilla en stund.
Jag och Olivia skulle gå först och Olivia tyckte släpet va lite konstigt och försökte hålla ut lite.
Dock har de plogat lite för mkt så de har plogat nästan ut i diket och självklart råkade Olivia sätta ena bakbenet rakt ner i diket, som är ganska stort och djupt.
Så vi "föll" ner och hon fick kravla sig över på åkern. Sen när vi väl kommit över på åkern så visste vi ju inte var vägen ut därifrån gick..
Folket pekade på ett ställe där de trodde att de va en väg, jag och Olivia gick dit och på första steget så Poff! -hon försvann nästan ner i all snö :P

Då kom en traktor och vi frågade han som körde var de fanns en utväg och han pekade på ett annat ställe. De va rätt, tack och lov! :P För åkern hade dom plöjt i somras så den va sjukt ojämn och nu hoppas jag och ber att Olivia inte vrickat sig eller nått..

Hoppas vi inte behöver göra om de där igen, för nästa gång kanske de går sämre :/

Inga kommentarer: